In Toscane zijn er de villa’s van de Medici op het platteland dat Florence omringt of de villa’s in Liberty stijl daterend uit het einde van de negentiende eeuw en de beginjaren van de twintigste eeuw in het territorium van Lucca. Er zijn de landhuizen in de Chianti of de herenhuizen en de historische verblijven in de kunststeden Arezzo, Siena of Pisa.

En toch, als we op zoek zijn naar een accomodatie voor onze volgende vakantie in het land van de “Medici”, mogen we de mogelijkheid van een villa in Toscane met zwembad van ιιn of meerdere weken niet opzij leggen.

Wat voorbeelden van villa’s in Toscane met zwembad?

Bijvoorbeeld die van het zwembad op een panoramische positie met daarnaast een bad met hydromassagebad. Of die van het zwembad met een rotsachtige wand waaruit het water opborrelt.

Wat zijn de voordelen van een vakantie in een toscaanse villa met zwembad?
  • Ten eerste: we zijn ver weg van de mensenmassa die de stranden bevolkt in de zomerperiode

  • Ten tweede: het zwembad kan tot onze gehele beschikking staan op elk uur van de dag en de nacht voor een groot deel van het jaar

  • Ten derde: het zwembad kan een ideale locatie zijn om bijzondere evenementen of feesten te vieren

  • Ten vierde: we kunnen ook tijdens de vakantieperiode voor ons lichaam zorgen en thuis, op kantoor of op school in vorm terug te keren

Zonder te vergeten dat een villa in Toscane met zwembad, behalve ontspanning, welzijn en privacy ook cultuur, goed eten, kunst, vermaak... betekent.

» Meer details


Meer details Villa Piana Verde

Villa met zwembad in de omgeving van Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. 5 slaapplaatsen, tuin, air conditioning, hydromassage, internetverbinding, kinderspeelplaats. Thermale baden, golfclub, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 900 € - max: 1100 €
Meer details
Meer details Villa Biagioni

Vakantievilla te huur in Garfagnana vlakbij Lucca in Toscane. Villa met 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbiding.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1890 €
Meer details
Meer details Villa Chiara

Vakantievilla met dependance in Chianni (Pisa), in de Valdera. 16/19 slaapplaatsen, omheinde zwembad, hydromassage, internetverbinding, privé-tennisbaan, speelplaats voor kinderen, jeu-de-boules veld. Op enkele kilometers van de stranden van Rosignano Solvay; thermale kuuroorden vlakbij.

7 dagen: min: 2000 € - max: 3700 €
Meer details
Meer details Villa Vanessa

Villa met 8+2 slaapplaatsen vlakbij Pienza (Siena), in het hart van de Val d`Orcia. Grote tuin, zwembad, barbecue, hydromassage, internetverbinding, kinderspeelplaats. Tennisclub, manege en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1390 € - max: 2400 €
Meer details
Meer details Villa Giulio

Villa voor vakanties in de vlakte van Lucca, in Montecarlo. 6 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinsing, speelplaats voor kinderen.

7 dagen: min: 950 € - max: 1300 €
Meer details
Meer details Villa Marinella

Villa met 15 slaapplaatsen in Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, hydromassagebad, kinderspeelplaats, internetverbinding, kleine sportplaats. Op enkele kilometers: golf club, manege en tennisclub.

7 dagen: min: 1950 € - max: 2700 €
Meer details
Meer details Villa Corso

Villa met zwembad te huur in de omgeving van Arezzo, Toscane. Villa met 14/15 slaapplaatsen, panorama uitzicht

7 dagen: min: 1125 € - max: 2500 €
Meer details
Meer details Villa Alberoro

Mooie villa met 10 slaapplaatsen op een panoramische positie in de Valdichiana, in de omgeving van Monte San Savino (Arezzo). Grote tuin, zwembad, internet verbinding, air conditioning, barbecue. Manege en tennisclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1065 € - max: 2535 €
Meer details
Meer details Villa S Giovanni

Historische italiaanse vakantievilla vlakbij San Miniato (Florence) in Toscane . Villa met 8/10 bedden en privé zwembad

7 dagen: min: 1450 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa Montalcino

Villa te huur voor een vakantie in Montalcino (Siena), in Toscane. Villa met 11/13 slaapplaatsen, privé-zwembad.

7 dagen: min: 1940 € - max: 2315 €
Meer details
Meer details Villa Botticelli

Landelijk gelegen vakantievilla te huur in Radda in Chianti in Toscane tussen Florence en Siena. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht, internetverbinding.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2800 €
Meer details
Meer details Villa Siena

Vakantievilla met zwembad vlakbij Siena in Toscane . Prachtige ligging, parkerplaats, 4/6 slaaplaatsen

7 dagen: min: 1016 € - max: 1544 €
Meer details
Meer details Villa Claudio

Lieflijke villa met 9+2 slaapplaatsen op het platteland rondom Pistoia, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in de Valdinievole. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding, kinderspeelplaats. Golfclub, manege, tennisclub en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1335 € - max: 2865 €
Meer details
Meer details Villa Radi

Voormalig landhuis met 8 slaapplaatsen in de regio van de Crete Senesi, in Monteroni d`Arbia (Siena). Zwembad, tuin, internetverbinding, air conditioning, hydromassage. Schitterend panorama. Manege, golfclub en tennisbanen in de omgeving.

7 dagen: min: 1850 € - max: 3600 €
Meer details
Meer details Villa Tiglio

Comfortabele villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Versilia. Zwembad, internet verbinding, hydromassage. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1975 €
Meer details
Meer details Villa Sansepolcro

Villa met zwembad voor een vakantie in Sansepolcro (Arezzo) in Toscane. Villa met 7 slaapplaatsen. Internet verbinding. Op verzoek gratis Yoga lessen.

7 dagen: min: 1063 € - max: 1688 €
Meer details
Meer details Villa Olivo

Landhuis in de heuvels van Toscane vlakbij Arezzo tussen Loro Ciuffenna en Terranova Bracciolini in Valdarno. Zwembad, hydromassage, zonneterras, internetverbinding. 10/14 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1800 € - max: 2935 €
Meer details
Meer details Villa Cascina

Oude villa in de omgeving van Cortona, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6+2 slaapplaatsen, zwembad, hydromassage, air conditioning, barbecue, kinderspelen, internetverbinding.

7 dagen: min: 1330 € - max: 3990 €
Meer details
Meer details Villa Gusi

Elegante villa met 12+2 slaapplaatsen in Casentino, vlakbij Arezzo. Grote tuin, panoramisch zwembad, kinderspeelplaats, tennisbaan, houtoven, barbecue, tafelvoetbal, biljart, ping-pongtafel, internetverbinding. Organisering van bezoeken aan olijvenpersingen en wijnkelders.

7 dagen: min: 1900 € - max: 3150 €
Meer details
Meer details Villa Bucolica

Villa met privé-zwembad te huur in Toscane nabij Cortona (Arezzo). 10/11 slaapplaatsen, tuin, internet verbinding en parkeerplaats.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2400 €
Meer details
Meer details Villa Val d`Orcia

Elegante villa voor vakanties in de Val d`Orcia, in Castiglione d`Orcia (Siena). 15 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, kinderspeelplaats, barbecue. Schitterend uitzicht over het landschap van de Val d`Orcia.

7 dagen: min: 2285 € - max: 4205 €
Meer details
Meer details Villa Montepulciano

Panoramisch gelegen villa op de top van een typisch Toscaanse heuvel nabij Chianciano Terme en Montepulciano. Villa met 8/10 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning.

7 dagen: min: 1600 € - max: 2800 €
Meer details
Meer details Villa Angelo

Vakantievilla vlakbij Cortona (Arezzo), in de Valdichian. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, hydromassage, kinderspelen.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2250 €
Meer details
Meer details Villa Garfagnana

Elegante villa voor vakanties uit de XVIe eeuw in Garfagnana, vlakbij Lucca. 10/11 slaapplaatsen, buitenzwembad, overdekt zwembad met hydromassage, internet verbinding, prachtig panorama.

7 dagen: min: 1800 € - max: 2800 €
Meer details
Meer details Villa Montecatini

Vakantievilla in Montecatini, in de Valdinievole, vlakbij Pistoia. 8 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, barbecue. Thermale baden en manege met paardrijschool in de omgeving. Excursies te paard.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2300 €
Meer details
Meer details Villa Casaglia

Elegante villa voor vakantie vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, tuin, air conditioning.

7 dagen: min: 1000 € - max: 2300 €
Meer details
Meer details Villa Isabelle

Villa met zwembad voor vakanties vlakbij Subbiano (Arezzo), in Casentino. 12 slaapplaatsen, tuin, internetverbinding, speelgelegenheid voor kinderen. Manege en tennisclub op enkele kilometers. Schitterend uitzicht over de heuvels van het Casentino.

7 dagen: min: 1665 € - max: 3335 €
Meer details
Meer details Villa Vigneto

Villa met 10/12 slaapplaatsen in de omgeving van Arezzo, in de Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding, uitzicht over Arezzo. Tennisbanen en manege in de nabijheid.

7 dagen: min: 2990 € - max: 4390 €
Meer details
Meer details Villa Cortona

Voormalig landhuis veranderd tot vakantievilla in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino, vlakbij Cortona (Arezzo). 8 slaapplaatsen, tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1815 € - max: 3250 €
Meer details
Meer details Villa Bolsena

Elegante villa voor vakanties vlakbij het meer van Bolsena, tussen Pitigliano (Grosseto) en San Casciano dei Bagni (Siena). 10 slaapplaatsen, zwembad. Thermale locaties en natuurpark in de omgeving. Mogelijkheid om watersporten uit te oefenen.

7 dagen: min: 1700 € - max: 2000 €
Meer details
Meer details Villa Orcia

Villa voor vakanties in de Val d`Orcia, in de omgeving van Pienza (Siena). 8+2 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Op enkele kilometers van de thermale baden van Bagno Vignoni en Chianciano Terme. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2200 € - max: 4420 €
Meer details
Meer details Villa Simonetta

Villa met 6 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo) en de Abdij van Farneta. Tuin, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 985 € - max: 1680 €
Meer details
Meer details Kasteel Torre Chianti

Appartement met 5+2 slaapplaatsen in de toren van een oud kasteel uit de elfde eeuw in de regio van de sienese Chianti, vlakbij Gaiole in Chianti. Zwembad, air conditioning, internetverbinding, maximale privacy. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1277 € - max: 2128 €
Meer details
Meer details Villa Poggibonsi

Oude hooiberg gerestaureerd en veranderd in een villa met 4+1 slaapplaatsen vlakbij San Gimignano (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, air conditioning, hydromassage, internet verbinding.

7 dagen: min: 1215 € - max: 2025 €
Meer details
Meer details Villa Barbara

Villa te huur vlakbij Pistoia tussen Pisa en Florence in Toscane . De villa (18 slapplaatsen) bevindt zich in de heuvels van Montealbano met een prachtig uitzicht op de vallei . Zwembad

7 dagen: min: 1000 € - max: 4000 €
Meer details
Meer details Villa San Gimignano

De villa is gelegen nabij Montaione, een van oorsprong Etruskisch dorp, gelegen op 16 kilometer van San Gimignano. Villa met 8 slaapplaatsen en privé-zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1733 € - max: 3335 €
Meer details
Meer details Villa Mauro

Vakantievilla vlakbij Cortona, in Terontola (Arezzo), in de Valdichiana. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, tuin, internetverbinding, kleine sportplaats.

7 dagen: min: 1335 € - max: 3335 €
Meer details
Meer details Villa Sassorosso

Villa uit de zestiende eeuw op een panoramische positie tussen Lucca en de stranden van de Versilia, in de Garfagnana. 8 slaapplaatsen, tuin en privé-zwembad.

7 dagen: min: 1020 € - max: 1850 €
Meer details
Meer details Villa Scannagallo

Villa voor vakanties in de omgeving van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 18/22 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, groot park. Verblijven toegankelijk voor gehandicapten.

7 dagen: min: 2650 € - max: 5300 €
Meer details
Meer details Villa Valdarno

Villa met 8 slaapplaatsen in Pergine Valdarno (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Tuin, zwembad, houtoven.

7 dagen: min: 1500 € - max: 2200 €
Meer details
Meer details Villa Montecchio

Middeleeuwse uitkijktoren veranderd tot vakantievilla in Montecchio di Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. 9 slaapplaatsen, zwembad, tuin, air conditioning, internetverbinding, finse sauna.

7 dagen: min: 1125 € - max: 1750 €
Meer details
Meer details Villa Fioremma

Elegante villa met 18+4 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij het oude dorpje Lucignano (Arezzo). Groot park, zwembad, hydromassage, internetverbinding. Manege, tennisbanen, thermale baden en golfclub op enkele kilometer.

7 dagen: min: 3250 € - max: 6190 €
Meer details
Meer details Villa Marciano

Villa met 8+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, in Civitella in Val di Chiana, in de provincie Arezzo. Grote tuin, zwembad, internetverbinding. Outlet en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1735 € - max: 3335 €
Meer details
Meer details Villa Castiglion Fiorentino

Voormalig landhuis met 9+3 slaapplaatsen op een panoramische positie in de Valdichiana, in Castiglion Fiorentino (Arezzo). Zwembad, barbecue, houtoven, kinderspeelplaats, air conditioning, internetverbinding. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1735 € - max: 2665 €
Meer details
Meer details Villa Valtiberina

Villa met zwembad in de Valtiberina, vlakbij Sansepolcro (Arezzo). Villa met 16+1 slaapplaatsen, park, panoramisch uitzicht, internet, satelliet TV, barbecue, garage.

7 dagen: min: 1600 € - max: 4933 €
Meer details
Meer details Villa Ventura

Villa te huur voor vakantie vlakbij Arezzo in Toscane . Villa met 10/12 bedden, zwembad, uitzicht

7 dagen: min: 1850 € - max: 2200 €
Meer details
Meer details Villa Volterra

Villa vlakbij Volterra in Toscane . Villa met 9/11 bedden, airconditioning en zwembad

7 dagen: min: 1405 € - max: 3575 €
Meer details
Meer details Villa Torre Medioevale

Luxueuze villa met zwembad in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 1490 € - max: 3850 €
Meer details
Meer details Villa Del Poggio

Vakantievilla met zwembad te huur nabij Arezzo in Toscane. Villa met 6/8/10 slaapplaatsen, ruime tuin, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 1255 € - max: 3060 €
Meer details
Meer details Villa Casole

Vakantievilla in het Toscaanse landschap nabij Siena. 8 slaapplaatsen, zwembad, tuin, trekking, barbecue, satelliet tv, wasservice, parkeerplaats

7 dagen: min: 1760 € - max: 2785 €
Meer details
Meer details Villa Lucia

Villa in de Valdichiana, in Cortona, in de provincie Arezzo. 6/10 slaapplaatsen, tuin, zwembad, air conditioning. Mogelijkheid aan wandelen en excursies op de mountain bike.

7 dagen: min: 1650 € - max: 3300 €
Meer details
Meer details Villa Chiusi

Villa met zwembad voor een vakantie in een groene natuurlijke oase. Zwembad. 9 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1125 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa La Rosa

Landhuis op het toscaanse platteland tussen Chianciano Terme en Orvieto ten zuiden van Siena. 10+2 slaapplaatsen. Privé-zwembad, satelliet TV, parkeerplaats.

7 dagen: min: 1355 € - max: 2765 €
Meer details
Meer details Villa Radicondoli

Villa voor vakantiehuur in het platteland van Radicondoli in de Vallei Elsa ( Valdelsa ) dichtbij Siena. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, internet verbinding.

7 dagen: min: 1990 € - max: 3150 €
Meer details
Meer details Villa Valdichiana

Villa met zwembad op het platteland rondom Siena, vlakbij Montepulciano. 10 slaapplaatsen, privé-parkeerplaats, satelliet TV, air conditioning, internetverbinding.

7 dagen: min: 2200 € - max: 4115 €
Meer details
Meer details Villa Lucignano

Villa in de Valdichiana, in de omgeving van Lucignano (Arezzo). 10 slaapplaatsen, privι-zwembad, grote tuin, barbecue, satelliet TV.

7 dagen: min: 2790 € - max: 4090 €
Meer details
Meer details Villa Lilly

Villa met 8 slaapplaatsen in Lucignano (Arezzo), in de Valdichiana. Tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding. Thermale baden, golfclub, manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 1980 € - max: 2900 €
Meer details
Meer details Villa Convento

Villa in Monteroni d’Arbia, in de siense Crete, op enkele kilometers van Siena. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internet verbinding, satelliet TV.

7 dagen: min: 5460 € - max: 8160 €
Meer details
Meer details Villa Sinalunga

Elegante villa met zwembad in Sinalunga (Siena), tussen Montepulciano en Pienza, in de Valdichiana. 14 slaapplaatsen, grote tuin, barbecue, jeu de boules veld, satelliet TV, houtoven.

7 dagen: min: 2630 € - max: 5125 €
Meer details
Meer details Villa Bettolle

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 10/12 slaapplaatsen, hydromassage, sportplaats, satelliet TV, internet, barbecue, ping-pong. Manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1355 € - max: 2810 €
Meer details
Meer details Villa Irene

Villa met zwembad voor vakanties in de Valdichiana, op de grens tussen de provincies Arezzo en Siena, in Lucignano. 12 slaapplaatsen, air conditioning, internet verbinding. Ruimtes toegankelijk voor personen met een handicap.

7 dagen: min: 1500 € - max: 3000 €
Meer details
Meer details Villa Poggiolo

Vakantievilla vlakbij Arezzo, in de Valdichiana. 10/12 slaapplaatsen, zwembad, tuin.

7 dagen: min: 1425 € - max: 2970 €
Meer details
Meer details Villa Federica

Twee appartementen in een villa op het toscaanse platteland tussen de Maremma en de Val d’Orcia, in Roccastrada (Grosseto). 12+4 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internetverbinding, parkeerplaats.

7 dagen: min: 1815 € - max: 3540 €
Meer details
Meer details Villa Monte S Savino

Typisch toscaanse woning vlakbij Monte San Savino, in de provincie Arezzo, in de Valdichiana. 6/8 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1000 € - max: 1800 €
Meer details
Meer details Villa Paolo

Villa voor vakanties in de Hoge Valdarno, in de omgeving van Loro Ciufenna (Arezzo). 10/13 slaapplaatsen, zwembad, barbecue, internetverbinding, 3 garages, grote omheinde tuin.

7 dagen: min: 1520 € - max: 3100 €
Meer details
Meer details Villa Andrea

Elegante villa met groot park in Siena, op weinige minuten loopafstand van Piazza del Campo. 5 slaapplaatsen, zwembad, tennisbaan, air conditioning, internetverbiding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 1390 € - max: 2790 €
Meer details
Meer details Villa Creti

Leuke vakantievilla in het hart van de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 6 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, tennisclub, manege en een oulet in de omgeving.

7 dagen: min: 1750 € - max: 2850 €
Meer details
Meer details Villa Bocena

Sierlijk villa voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona (Arezzo). 7 slaapplaatsen, zwembad, barbecue.

7 dagen: min: 1345 € - max: 2490 €
Meer details
Meer details Villa Civitella

Vakantievilla in Civitella in Val di Chiana (Arezzo). 8/9 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, groot tuin en practhige uitzicht.

7 dagen: min: 2080 € - max: 3205 €
Meer details
Meer details Villa Diana

Villa uit de achttiende eeuw voor bruiloften in Monticiano (Siena), in de Val di Merse. 18 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding, grote tuin. Thermale badplaatsen, golfbaan en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 7685 € - max: 8095 €
Meer details
Meer details Villa Belvedere

Villa voor vakanties in de omgeving van Arezzo, in de Valtiberina. 12/14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, kooklessen, internetverbinding. Schitterend uitzicht over de omringende heuvels.

7 dagen: min: 2600 € - max: 4100 €
Meer details
Meer details Villa Marie

Elegante villa uit de achttiende eeuw met 11+3 slaapplaatsen verdeeld over drie appartementen in Monteriggioni (Siena), in de Chianti, vlakbij de Valdelsa. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, tennisbanen en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2900 € - max: 5600 €
Meer details
Meer details Villa Colle Val d`Elsa

Villa met 12+2 slaapplaatsen in de Valdelsa, in Colle Val d`Elsa (Siena), op enkele kilometers van San Gimignano. Tuin, zwembad, internetverbinding, kinderspeelplaats, barbecue.

7 dagen: min: 1850 € - max: 2590 €
Meer details
Meer details Villa Fabiane

Villa in Monte San Savino in de Valdichiana tussen Siena en Arezzo. Panoramische positie. Rustig en geisoleerd. Zwembad, tuin, parkeerplaats. 10+2 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 1500 € - max: 3500 €
Meer details
Meer details Villa Petraia

Villa met 12 slaapplaatsen in Lucignano (Arezzo), in de Valdichiana. Zwembad, barbecue, internetverbinding, adembenemend uitzicht over de onderliggende vallei. Thermale baden, golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1290 € - max: 3940 €
Meer details
Meer details Villa Roselle

Villa met 16+8 slaapplaatsen in de Maremma, tussen Campagnatico en Grosseto. Zwembad, groot park, air conditioning, internetverbinding, barbecue, hydromassage. Stranden, het Rivierpark van de Ombrone, het Natuurpark van de Maremma, golfclub en manege op enkele kilometers. Archeologische plaatsen in de omgeving.

7 dagen: min: 2205 € - max: 4851 €
Meer details
Meer details Villa Madonna

Villa met 8 slaapplaatsen in de Val d`Orcia, op enkele kilometers van San Casciano dei Bagni (Siena), op de grens tussen Toscane, Umbrie en Lazio. Grote tuin, zwembad, internetverbinding, barbecue. Golfclub en thermale baden in de omgeving.

7 dagen: min: 1015 € - max: 3680 €
Meer details
Meer details Villa Panorama

Villa met 8 slaapplaatsen in de Valdelsa, in de omgeving van Sovicille (Siena). Grote tuin, zwembad, barbecue, air conditioning. Schitterend uitzicht over het omliggende landschap en de stad Siena. Op enkele kilometers van de Chianti regio.

7 dagen: min: 1845 € - max: 3075 €
Meer details
Meer details Villa Cozzile

Villa met 10+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montecatini Terme (Pistoia), in Valdinievole. Grote tuin, zwembad met hydromassage, kleine sportzaal, barbecue. Golfclub en thermale baden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 1790 € - max: 2980 €
Meer details
Meer details Villa Lucchese

Historische villa uit het einde van de veertiende eeuw met prachtig uitzicht over de vlakte van Lucca op enkele kilometers van het centrum van Lucca en de stranden van de Versilia. 10 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, ping-pongtafel, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding.

7 dagen: min: 2015 € - max: 3260 €
Meer details
Meer details Villa Pieve

Villa met zwembad in de omgeving van Chianciano Terme (Siena), in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, grote tuin, internet verbinding, schitterend panorama. Op enkele kilometers van de thermale inrichtingen van Chianciano Terme en San Casciano dei Bagni.

7 dagen: min: 3385 € - max: 4305 €
Meer details
Meer details Villa Carmen

Villa met 7 slaapplaatsen in de provincie Arezzo, in de omgeving van Cortona, in Valdichiana. Tuin, zwembad, internetverbinding.

7 dagen: min: 1200 € - max: 2100 €
Meer details
Meer details Villa Campo

Villa met 14 slaapplaatsen op het platteland rondom Montepulciano (Siena), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad, barbecue. Thermale baden, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 2500 € - max: 3700 €
Meer details
Meer details Villa Ponsacco

Landhuis uit de negentiende eeuw veranderd in een landelijke villa met 10 slaapplaatsen in Castelfranco di Sotto, halverwege tussen Lucca en Pisa. Zwembad, houtoven, barbecue.

7 dagen: min: 1970 € - max: 3400 €
Meer details
Meer details Villa Tuscia

Landhuis uit de negentiende eeuw met 9 slaapplaatsen vlakbij Foiano della Chiana (Arezzo), in de Valdichiana. Zwembad, kinderspeelplaats, air conditioning, internet verbinding, mooi panoramisch uitzicht.

7 dagen: min: 1435 € - max: 2460 €
Meer details
Meer details Villa Lago

Villa met 6 slaapplaatsen op enkele kilometers van Montepulciano (Siena). Tuin, zwembad, zonneweide, stenen barbecue, internetverinding. Mogelijkheid tot het uitoefenen van zeilen, windsurfen en vissen in het nabije meer van Trasimeno.

7 dagen: min: 950 € - max: 3146 €
Meer details