In sommige luxe villa’s in Toscane verbleven in het verleden de componist Gioacchino Rossini, de natuurkundige Enrico Fermi, en de dichter en schrijver Giosuθ Carducci. Tegenwoordig zijn deze verblijven beschikbaar voor verblijven van ιιn of meerdere weken.

Kortom, vakanties in een luxe toscaanse villa, een beetje als een vijf sterren hotel, en een beetje “ons eigen huis”.

Omdat het hoofdzakelijke kenmerk van een vakantie doorbrengen in een luxe villa in Toscane het samenvoegen van de maximale comforts betekent (satelliet TV, verwarmingsinstallatie, wasautomaat, vaatwasser, telefoon. En, in sommige gevallen, tevens biljart, hydromassage of op verzoek een kok, wasserijservice, baby-sit service) en het gevoel hebben zich thuis te voelen (niet op tijden hoeven te letten zoals in hotels of in de residences).

Verspreid over de gehele regio, van de Chianti tot de Val d’Orcia, van de Versilia tot rondom de kunststeden, zijn de luxe toscaanse verblijven in staat om tevens grote groepen vrienden en/of familie te verwelkomen. Meestal, bovendien, zijn het oude verfijnd gerestaureerde verblijven die goed de architectonische elementen uit het verleden (vloeren in cotto, houten balken aan het plafond, rode stenen, zandstenen...) weten te combineren met een moderne en functionele inrichting naar de behoeften van de toeristen die er verblijven.

Tenslotte, zijn deze VIP verblijven de meest voor de hand liggende als we privacy en ontspanning zoeken maar niet willen afzien van dagtripjes naar Florence of Siena, Pisa of Arezzo, Lucca of Pistoia.

» Meer details


Meer details Villa Castello

Elegante "Historische residentie" met 9 slaapplaatsen in de Valtiberina, in Sansepolcro (Arezzo). Zwembad, groot park, ingewijde privé-kapel, internetverbinding. Thermale baden, manege, golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1200 € - max: 1900 €
Meer details
Meer details Villa Limoni

Luxe vakantievilla met zwembad te huur nabij Cortona in Toscane. Villa voor 4/6/10 personen.

7 dagen: min: 600 € - max: 3400 €
Meer details
Meer details Villa Ginetta

Luxueuze villa met 12+6 slaapplaatsen op het platteland rondom Grosseto, in de Maremma. Zwembaden, groot park, hydromassage, solarium zone, sportzaal, turks bad, air conditioning, internet verbinding, barbecue, kinderspeelplaats, oven voor pizza's. Manege, Natuurpark van de Maremma en stranden op enkele kilometers.

7 dagen: min: 3000 € - max: 4900 €
Meer details
Meer details Villa Cellini

Luxe villa in de Val d`Orcia tussen Montepulciano en Pienza. Siena en Arezzo zijn eenvoudig bereikbaar. Schitterende panoramische ligging. Exclusieve tuin en zwembad. WI-FI internetverbinding. Golfbanen en thermale baden in de nabijheid. 8+2 slaapplaatsen

7 dagen: min: 2500 € - max: 4140 €
Meer details
Meer details Villa Letizia

Luxueuze villa met privι-zwembad te huur in Siena in Toscane. Elegante villa met 8/12 slaapplaatsen

7 dagen: min: 3190 € - max: 4665 €
Meer details
Meer details Villa Francesca

Oude villa in Bagni di Lucca, in de Garfagnana. 8/10 slaapplaatsen, zwembad, sauna, hydromassage, internetverbinding, barbecue. Thermale baden in de omgeving. Op enkele kilometers van de stranden van Viareggio.

7 dagen: min: 2700 € - max: 3700 €
Meer details
Meer details Villa Agneta

Luxueuze villa uit de zeventiende eeuw met 14 slaapplaatsen tussen Poggibonsi en Colle Val d`Elsa (Siena), in de Valdelsa. Zwembad, park met uitzicht over de toscaanse heuvels, internetverbinding. Golfclub en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4700 € - max: 7000 €
Meer details
Meer details Villa Siena

Luxe villa met privé-zwembad voor vakanties in Monteriggioni, in de provincie Siena, in de Valdelsa. 6 slaapplaatsen, satelliet TV, barbecue. Manege in de omgeving.

7 dagen: min: 1350 € - max: 2330 €
Meer details
Meer details Villa Pistoia

Plattelandsvilla uit de XIXe eeuw in Valdinievole, op enkele kilometers van Pistoia. 12/19 slaapplaatsen, zwembad, internetverbinding. Landgoed van 20 compleet omheinde hectare.

7 dagen: min: 3735 € - max: 5415 €
Meer details
Meer details Villa Val di Cecina

Luxe villa vlakbij San Gimignano en Volterra, tussen Siena, Pisa en Florence . Panoramische positie op de heuvels van de Val di Cecina . Zwembad en solarium in de tuin, dependance met barbecue, elegante inrichting in rustieke stijl. Air conditioning, WI-FI internetverbinding. 8+3 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3690 € - max: 6750 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Meer details Kasteel Montepulciano

Kasteel met 12+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van Chianciano Terme (Siena) en zijn thermale baden, in de Valdichiana. Grote tuin, park met exotische bomen, twee zwembaden, internet verbinding. Mogelijkheid tot het vieren van bruiloften en speciale gelegenheden. Tennisbanen, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 4500 € - max: 5375 €
Meer details
Meer details Villa Cinquale

Luxe villa met 6+2 slaapplaatsen op enkele kilometers van Forte dei Marmi (Lucca), in Versilia. Grote tuin, zwembad, barbecue, internetverbinding, houtoven, air conditioning. Maximale privacy.

7 dagen: min: 1695 € - max: 6220 €
Meer details
Meer details Villa Pisa

Luxe villa in San Miniato vlakbij Florence in Toscane. Luxe villa met 14 slaapplaatsen, airconditioning, tuin, zwembad, golfbaan in de omgeving.

7 dagen: min: 5545 € - max: 6600 €
Meer details
Meer details Villa Valdera

Luxe villa met 10+3 slaapplaatsen in de Valdera, vlakbij Volterra (Pisa). Zwembad met hydromassage, grote tuin, air conditioning, internetverbinding, panoramische positie, kinderspeelplaats. Thermale baden van Casciana Terme op enkele kilometers. Tennisbanen, golfclub en manege in de omgeving.

7 dagen: min: 3500 € - max: 6450 €
-30%*
*In sommige maanden
Meer details
Meer details Palazzo delle Rose

Oude luxueuze villa in de heuvels van Monterchi (Arezzo) in Toscane. Villa met 8/10/12 slaapplaatsen, privezwembad, panorama uitzicht.

7 dagen: min: 2345 € - max: 5290 €
Meer details
Meer details Villa Santa Lucia

Luxe villa voor verhuur in Staggia Senese, in de omgeving van Monteriggioni (Siena), in de Valdelsa. 14 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, internetverbinding, air conditioning. Mogelijkheid om diners te organiseren.

7 dagen: min: 3640 € - max: 6440 €
Meer details
Meer details Villa Manola

Elegante luxe villa met privι-zwembad in Val d’Orcia vlakbij Pienza (Siena). 10 slaapplaatsen.

7 dagen: min: 3840 € - max: 5190 €
Meer details
Meer details Villa Torre Rossa

Elegante luxe villa met zwembad op het platteland tussen Pisa en Volterra. 8/9 slaapplaatsen, Internetverbinding, Wi-Fi, satelliet TV, grote tuin, landingsbaan voor toeristenvliegtuigjes.

7 dagen: min: 2990 € - max: 3360 €
Meer details
Meer details Villa Casale Cortona

Elegante luxe villa met grote tuin en zwembad in de omgeving van Cortona, in de Valdichiana, ten zuiden van Arezzo. 12 slaapplaatsen, barbecue, satelliet TV, Internetverbinding.

7 dagen: min: 3360 € - max: 4360 €
Meer details
Meer details Villa Jacopo

Luxueuze villa voor vakanties in de Valdichiana, vlakbij Cortona, in de provincie Arezzo. 10 slaapplaatsen, zwembad, sportplaats, hydromassage, internet, satelliet TV, ping-pongtafel, barbecue. Tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 1495 € - max: 2890 €
Meer details
Meer details Villa Arezzo

Prachtige luxe villa vlakbij Arezzo, voor vakanties in de Valdichiana. 10 slaapplaatsen, zwembad, satelliet TV, internet verbinding, air conditioning. Huisdieren toegestaan.

7 dagen: min: 3380 € - max: 5630 €
Meer details
Meer details Landhuis San Gimignano

Luxe villa met 12+2 slaapplaatsen voor vakanties in de Valdelsa, in San Gimignano, in de provincie Siena. Grote tuin, zwembad, sportzaal, internetverbinding, air conditioning, houtoven, kinderspeelplaats, hydromassage. Tennisclub, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5400 € - max: 7800 €
Meer details
Meer details Villa Moriano

Elegante villa voor vakanties in Lucca, op enkele kilometers van de Garfagnana, de Apuane Alpen en de stranden van de Versilia. 16 slaapplaatsen, zwembad, air conditioning, internetverbinding, hydromassage, toscaanse kooklessen. Golfclub, manege en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 2500 € - max: 5500 €
Meer details
Meer details Villa Rita

Elegant voormalig landhuis veranderd tot luxe villa met 10+4 slaapplaatsen vlakbij Bucine (Arezzo), in de Hoge Valdarno. Zwembad, grote tuin, sauna, hydromassage, internetverbinding, air conditioning. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4500 € - max: 5500 €
Meer details
Meer details Villa Il Torrione

Elegante villa uit de elfde eeuw met 8/12 slaapplaatsen in de Maremma, vlakbij Orbetello, in de provincie Grosseto. Grote tuin, panoramische terrassen, zwembad, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, tennisclub en manege op enkele kilometers.

7 dagen: min: 5000 € - max: 14500 €
Meer details
Meer details Kasteel Livorno

Imposant kasteel met 12/20/26 slaapplaatsen in de Maremma, tussen Grosseto en Livorno. Zwembad, grote tuin, externe hydromassage, air conditioning, internetverbinding. Tennisclub, thermale baden, manege en golfclub op enkele kilometers.

7 dagen: min: 10000 € - max: 23000 €
Meer details
Meer details Kasteel Maremma

Kasteel met 13+1 slaapplaatsen op enkele kilometers van de stranden van de Maremma, in de provincie Grosseto. Zwembad, tuin, kinderspeelplaats, internetverbinding. Manege, tennisclub en golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 5320 € - max: 7980 €
Meer details
Meer details Villa Castiglione

Elegante villa met 18+6 slaapplaatsen in de omgeving van Castiglion Fiorentino (Arezzo), in de Valchiana. Groot park, twee zwembaden, sauna, hydromassage, barbecue, air conditioning, internetverbinding. Golfclub, manege en tennisclub binnen een straal van enkele kilometers.

7 dagen: min: 6920 € - max: 8575 €
Meer details
Meer details Villa Paolina

Luxueuze historische villa met 16 slaapplaatsen in de sienese Valdichiana, in Montepulciano. Grote tuin, barbecue, zwembad, internet verbinding. Schitterend uitzicht. Thermale baden, tennisclub, manege en golfclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 4740 € - max: 4740 €
Meer details
Meer details Villa Fucecchio

Elegante luxe villa met 11 slaapplaatsen halverwege tussen Florence en Pisa, op enkele kilometers van Montecatini Terme, in Laag Inferiore. Groot park, zwembad, internet verbinding, hydromassage, air conditioning. Tennisbanen, manege, restaurant, wijnwinkel en welness centrum in de omgeving.

7 dagen: min: 2565 € - max: 4100 €
Meer details
Meer details Villa Valdinievole

Elegante villa uit de eerste helft van de negentiende eeuw vlakbij Montecatini Terme (Pistoia) en zijn thermale baden, in Valdinievole. 10+2 slaapplaatsen, zwembad, grote tuin, benodigdheden voor de barbecue, internet verbinding. Schitterend panorama.

7 dagen: min: 2445 € - max: 5425 €
Meer details
Meer details Villa Sarteano

Luxueuze villa met 14 slaapplaatsen in de Valdichiana, op het platteland van Siena. Zwembad, groot park, air conditioning, internetverbinding, sauna. Schitterend panoramisch uitzicht. Thermale baden en tennisclub in de omgeving.

7 dagen: min: 8835 € - max: 11315 €
Meer details
Meer details Villa Cipressi

Villa uit de vijftiende euw met 10+2 slaapplaatsen in de Valdichiana, vlakbij Capolona (Arezzo). Zwembad, grote tuin, internet verbinding.

7 dagen: min: 775 € - max: 2770 €
Meer details
Meer details Villa Fontana

Luxueuze villa met 14+5 slaapplaatsen op enkele kilometers van Cortona (Arezzo), in de Valdichiana. Grote tuin, zwembad, barbecue, turks bad, hydromassage, air conditioning, internet verbinding. Manege en tennisclub in de nabijheid.

7 dagen: min: 5200 € - max: 7500 €
Meer details
Meer details Villa La Veduta

Elegante villa met 8+2 slaapplaatsen op korte afstand van de stranden van de Versilia en op enkele kilometers van Lucca. Zwembad,  ping-pongtafel, internet verbinding, air conditioning, fitness-ruimte, hydromassage. Schitterend panoramisch uitzicht, golfclub in de omgeving.

7 dagen: min: 4965 € - max: 8275 €
Meer details