Villa Antica

Vier landhuizen in een boerderij met historische villa uit 1200 op de heuvels nabij Florence. Accomodatie voor groepen van 4/7/12/16/18 personen, met een totaal van 34+8 slaapplaatsen. Zwembad en mountainbike. Manege, sportschool en tennisbanen en voetbalvelden in de omgeving.

Accommodatie:
Appartementen en landhuizen met zwembad

Gebied:
Platteland van Florence

Plaats:
San Donato in Collina (Florence)

Personen:
Van 2 tot 42

Villa Antica
Villa Antica

Gelegen op de heuvels ten zuid-westen van Florence, bestaat de boerderij (34+8 slaapplaatsen) uit een Villa gebouwd tussen de XIIIe en de XVIIIe eeuw en uit vijf landhuizen en een appartement. De boerderij rijst op op een panoramische positie in het hart van de produktiezone van de Chianti Colli Fiorentini, op enkele kilometers van het historische centrum van Florence. De boerderij is de ideale vakantieplek voor eenieder die zich wil ontspannen, ver weg van het hectische stadsleven, genietend van een schitterend panorama op de heuvels van de Valdarno en de bossen van Vallombrosa. Tegenlijkertijd biedt het de mogelijkheid om gemakkelijk Florence en andere belangrijke steden van Toscane te bezoeken, zoals Arezzo, Siena, Pisa en Lucca voor een dagtocht. De gasten kunnen worden ondergebracht in vier landhuizen verzameld rondom de Villa, het hart van de boerderij. Recentelijk gerestaureerd, hebben de landhuizen de typische kenmerken van de landelijke huizen, met vloeren in cotto, houten balken aan de plafonds en grote stenen bogen. Beschikbaar voor de gasten: het zwembad (9x8x1,35 m.), geopend van mei tot september, en de benodigdheden voor de barbecue. Mogelijkheid om de olie-persinstallatie te bezichtigen en de kelders van de boerderij en het huren van mountainbikes voor geweldige excursies op het toscaanse landschap. Er worden kookcursussen, schildercursussen en rondleidingen in Florence en andere delen van Toscane gegeven. De boerderij is geconventioneerd met een tennisclub, waar de gasten kunnen voetballen en tennissen en zich ontspannen in de sauna of in het hydromassagebad na een sportles. Manege in de omgeving.

De boerderij ontvangt zijn gasten in vier villa’s.

VILLA LECCETA (12 slaapplaatsen – 6 tweepersoonskamers en 3 badkamers) is een landhuis op twee verdiepingen gelegen op een panoramische positie achter de Villa. De begane grond bestaat uit een keuken voorzien van vaatwasser, oven en wasautomaat, zitkamer met TV, 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer met douche. De eerste verdieping bestaat uit een salon met open haard, 3 tweepersoonskamers, 2 kamers met twee éénpersoonsbedden en 1 badkamer met douche. Beschikbaar voor de gasten: twee tuinen en een panoramisch terras ingericht met tafel, stoelen en parasol. Het zwembad ligt op 150 meter van het landhuis.

FONTE LECCETA (2+2 slaapplaatsen – 1 tweepersoonskamer, een tweepersoonsslaapbank en 1 badkamer. Air conditioning) is een oude hooiberg op twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit 1 tweepersoonskamer, bergkast met wasautomaat en 1 badkamer met douche. Een stenen boog verdeeld de ruime kamer op de hogere verdieping in een eetkamer met keuken en een zitkamer met satelliet TV en slaapbank voor twee personen. De keuken is goed uitgerust met koelkast, electrische oven en vaatwasser. Fonte Lecceta beschikt over een privé-tuin ingericht met tafel, stoelen en parasol. Benodigdheden voor de barbecue en privé-parkeerplaats. Het zwembad ligt op 150 meter van de hooiberg.

CASA VILLA (16+4 slaapplaatsen – 8 tweepersoonskamers, 2 tweepersoonsslaapbanken en 6 badkamers) is een landhuis gerestaureerd in 2003 dat vloeren in cotto en houten balken heeft: typische kenmerken van een landelijk toscaans huis. Gelegen op een panoramische positie, biedt het landhuis plaats aan 16 tot 20 personen in vier onafhankelijke appartementen. Het gebouw is omringd door een tuin ingericht met tafels, stoelen en parasols. Beschikbaar voor de gasten: benodigdheden voor de barbecue. Het landhuis beschikt over een overdekte parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op 200 meter van het gebouw.
Appartement Giardino (4+2 slaapplaatsen – 2 tweepersoonskamers, een tweepersoonsslaapbank en 2 badkamers) is gelegen op de begane grond van Casa Villa en bestaat uit een grote keuken met open haard dat plaats kan bieden tot 20 personen, zitkamer met TV en tweepersoonsslaapbank, 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden, kelder en 2 badkamers met douche. Het appartement beschikt over een koelkast, electrische oven, wasautomaat en vaatwasser. Buiten: privé-tuin ingericht met tafel, stoelen, parasols en benodigdheden voor de barbecue. Privé-parkeerplaats en zwembad op 200 meter.
Appartement Piccolo (2+2 slaapplaatsen – 1 tweepersoonskamer, 1 tweepersoonsslaapbank en 1 badkamer. Air conditioning) bevindt zich op de begane grond van Casa Villa en bestaat uit een keuken voorzien van gecombineerde oven (electrisch en magnetron), koelkast, wasautomaat en vaatwasser, zitkamer met tweepersoonsslaapbank en TV, 1 tweepersoonskamer en 1 badkamer met douche. Buiten een privé-gedeelte ingericht met tafel, stoelen en parasol. Benodigdheden voor de barbecue en parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op 200 meter van het appartement.
Appartement Camino (4 slaapplaatsen – 2 tweepersoonskamers en 1 badkamer. Air conditioning) is gelegen op de eerste verdieping van Casa Villa en geniet van een schitterend uitzicht over de omringende heuvels. Het appartement bestaat uit een keuken met electische oven, koelkast, vaatwasser en wasautomaat, zitkamer met TV en grote open haard, 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden en 1 badkamer met douche. Buiten is het privé-gedeelte ingericht met tafel, stoelen, parasol en benodigdheden voor de barbecue. Het appartement beschikt over een privé-parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op 200 meter.
Appartement Piccionaia (6 slaapplaatsen – 3 tweepersoonskamers en 2 badkamers. Air conditioning) bevindt zich op de eerste verdieping van Casa Villa en kijkt uit op het omringende landschap. Het appartement bestaat uit een keuken voorzien van wasautomaat, vaatwasser, koelkast en electrische oven, zitkamer met TV, 2 tweepersoonskamers, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden en 2 badkamers met douche. Het appartement beschikt over een buitengedeelte ingericht met tafel, stoelen, parasol en benodigdheden voor de barbecue. Zwembad op ongeveer 200 meter.

FIENILE (4+2 slaapplaatsen, 125 m² - 2 kamers, slaapbank en 2 badkamers. Air conditioning). Deze hooiberg bevindt zich aan de voorkant van het Casa Villa en is gerestaureerd, een onafhankelijke eenheid van prestige verkregen op twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de tweepersoonskamer, twee badkamers met douche, een kleine bergkast met wasautomaat en een grote ruimte waar de eetkamer en de kookhoek verbonden zijn met de zitkamer door middel van een grote boog. De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, gecombineerde oven (electrisch en magnetron). In de zitkamer, met TV, kan de bank uitgeklapt worden tot een handige tweepersoonsslaapbank. Op de hoogste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met twee enkele bedden. Buiten, heeft men de beschikking tot een privé-tuin met stoelen, tafel, gazebo, barbecue en privé-parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 300 meter en is bereikbaar via de straat of langs een pad.

 

VILLA LECCETA (12 slaapplaatsen, 350 m² - 4 tweepersoonskamers en 2 kamers met ιιnpersoonsbedden, 3 badkamers). Het landhuis bevindt zich op de heuvel achter Villa Antica op een zeer rustige, schitterende panoramische positie. Op de begane grond bevinden zich de goed uitgeruste keuken, voorzien van oven, wasautomaat en vaatwasser, een zaal, 1 badkamer met douche en 1 tweepersoonskamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 tweepersoonskamers, 2 kamers met enkele bedden, 1 badkamer met bad, 1 badkamer met douche en een zaal met open haard. De villa beschikt over twee schuduwrijke tuinen en een groot panoramisch terras met tafel, stoelen en parasol. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 150 meter en is bereikbaar via een kort pad.

FONTE LECCETA (2+2 slaapplaatsen, 67 m² - 1 tweepersoonskamer, slaapbank voor 2 en een badkamer. Air conditioning). Fonte Lecceta is een vrijstaande hooiberg op 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de tweepersoonskamer, een badkamer met douche en een kleine bergkast met wasautomaat. De hogere verdieping is ιιn ruimte waar de eetkamer met kookhoek verbonden is met de zitkamer via een grote boog. De keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, wasautomaat en electrische oven. In de zitkamer, met satelliet TV, kan de bank uitgeklapt worden tot een handig tweepersoonsbed. Buiten beschikt de hooiberg over een ampgrote privι-tuin ingericht met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Privι-parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 150 meter en is bereikbaar via een kort pad.

CASA VILLA (16+4 slaapplaatsen) is een landhuis van 340 m², bedolven in een olijfgaard en gelegen op een panoramische positie met uitzicht op de heuvels, op de Valdarno en de bergen van Vallombrosa. Het landhuis is gerestaureerd in 2003, zijn landelijke karakter bewaard gebleven, met plafonds met houten balken en vloeren in cotto. Het kan 16/20 personen herbergen in 8 kamers (6 badkamers met douche) en twee tweepersoonsslaapbanken. Beschikt over een ruime ingerichte keuken die tot 20 personen plaats biedt. Het interieur is verzorgd en comfortabel. Buiten, is de tuin die het huis omringd, uitgerust met tafels, stoelen, parasols en barbecue. Casa Villa beschikt over een overdekte parkeerplaats en toegang tot het zwembad in gezamenlijk gebruik met de andere gasten van het agritoerisme (op 200 mt.). Casa Villa is onderverdeeld in 4 onafhankelijke appartementen allen voorzien van faciliteiten (keuken, badkamer en privι-tuin): Piccionaia, Camino, Piccolo en Giardino.

Appartement Camino (4 slaapplaatsen, 62 m² - 2 kamers en 1 badkamer. Air conditioning). Het bevindt zich op de eerste verdieping van Casa Villa en heeft de meest panoramische positie, met het grootste aantal ramen die uitkijken op de vallei en de omringende heuvels. Het bestaat uit een tweepersoonskamer en een dubbele kamer, zitkamer met grote open haard, TV, badkamer met douche, keuken met vaatwasser, wasautomaat, electrische oven en koelkast. Het appartement beschkt over een privé-buitengedeelte met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Parkeenplats. Het pzwembad bevindt zich op ongeveer 200 mt. en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

Appartement Giardino (4+2 slaapplaatsen, 150 m² - 2 kamers, slaapbank en 2 badkamers). Het bevindt zich op de begane grond van Casa Villa en geniet van een schitterend uitzicht over de omliggende heuvels. Het bestaat uit een tweepersoonskamer en een dubbele kamer, zitkamer met TV en tweepersoonsslaapbank, twee badkamers met douche, kelder en ruime keuken met open haard. De keuken van 40 m², is uitgerust om plaats te bieden tot 20 personen. Het appartement is voorzien van een vaatwasser, koelkast, electrische oven en wasautomaat. Buiten bevindt zich de privι-tuin met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Gereserveerde parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 200 meter en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

Appartement Piccolo (2+2 slaapplaatsen, 47 m² - 1 kamer, 1 tweepersoonsslaapbank en 1 badkamer. Air conditioning). Een heerlijk appartement op de begane grond van Casa Villa. Het bestaat uit een tweepersoonskamer, zitkamer met kleuren TV, keuken, badkamer met douche. Het appartement beschikt over een wasautomaat, vaatwasser, koelkast en gecombineerde oven (electrisch en magnetron). Buiten bevindt zich de privé-ruimte met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Gereserveerde parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 200 meter en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

Appartement Piccionaia (6 slaapplaatsen, 96 m² - 3 kamers en 2 badkamers. Air conditioning). Het appartement Piccionaia bevindt zich op de eerste verdieping van Casa Villa en geniet van een prachtig uitzicht op de omringende heuvels en de vallei van de Arno. Het bestaat uit twee tweepersoonskamers en een kamer met twee éénpersoonsbedden, zitkamer met televisie, twee badkamers met douche, keuken met vaatwasser, wasautomaat, electrische oven en koelkast. Het appartement beschikt over een privé-buitenruimte met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 200 meter en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

FIENILE (4+2 slaapplaatsen, 125 m² - 2 kamers, slaapbank en 2 badkamers. Air conditioning). Deze hooiberg bevindt zich aan de voorkant van het Casa Villa en is gerestaureerd, een onafhankelijke eenheid van prestige verkregen op twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de tweepersoonskamer, twee badkamers met douche, een kleine bergkast met wasautomaat en een grote ruimte waar de eetkamer en de kookhoek verbonden zijn met de zitkamer door middel van een grote boog. De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, gecombineerde oven (electrisch en magnetron). In de zitkamer, met TV, kan de bank uitgeklapt worden tot een handige tweepersoonsslaapbank. Op de hoogste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met twee enkele bedden. Buiten, heeft men de beschikking tot een privι-tuin met stoelen, tafel, gazebo, barbecue en privι-parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 300 meter en is bereikbaar via de straat of langs een pad.

VILLA LECCETA (12 slaapplaatsen, 350 m² - 4 tweepersoonskamers en 2 kamers met ιιnpersoonsbedden, 3 badkamers). Het landhuis bevindt zich op de heuvel achter Villa Antica op een zeer rustige, schitterende panoramische positie. Op de begane grond bevinden zich de goed uitgeruste keuken, voorzien van oven, wasautomaat en vaatwasser, een zaal, 1 badkamer met douche en 1 tweepersoonskamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 tweepersoonskamers, 2 kamers met enkele bedden, 1 badkamer met bad, 1 badkamer met douche en een zaal met open haard. De villa beschikt over twee schuduwrijke tuinen en een groot panoramisch terras met tafel, stoelen en parasol. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 150 meter en is bereikbaar via een kort pad.

FONTE LECCETA (2+2 slaapplaatsen, 67 m² - 1 tweepersoonskamer, slaapbank voor 2 en een badkamer. Air conditioning). Fonte Lecceta is een vrijstaande hooiberg op 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de tweepersoonskamer, een badkamer met douche en een kleine bergkast met wasautomaat. De hogere verdieping is ιιn ruimte waar de eetkamer met kookhoek verbonden is met de zitkamer via een grote boog. De keuken beschikt over een koelkast, vaatwasser, wasautomaat en electrische oven. In de zitkamer, met satelliet TV, kan de bank uitgeklapt worden tot een handig tweepersoonsbed. Buiten beschikt de hooiberg over een ampgrote privι-tuin ingericht met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Privι-parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 150 meter en is bereikbaar via een kort pad.

CASA VILLA (16+4 slaapplaatsen) is een landhuis van 340 m², bedolven in een olijfgaard en gelegen op een panoramische positie met uitzicht op de heuvels, op de Valdarno en de bergen van Vallombrosa. Het landhuis is gerestaureerd in 2003, zijn landelijke karakter bewaard gebleven, met plafonds met houten balken en vloeren in cotto. Het kan 16/20 personen herbergen in 8 kamers (6 badkamers met douche) en twee tweepersoonsslaapbanken. Beschikt over een ruime ingerichte keuken die tot 20 personen plaats biedt. Het interieur is verzorgd en comfortabel. Buiten, is de tuin die het huis omringd, uitgerust met tafels, stoelen, parasols en barbecue. Casa Villa beschikt over een overdekte parkeerplaats en toegang tot het zwembad in gezamenlijk gebruik met de andere gasten van het agritoerisme (op 200 mt.). Casa Villa is onderverdeeld in 4 onafhankelijke appartementen allen voorzien van faciliteiten (keuken, badkamer en privι-tuin): Piccionaia, Camino, Piccolo en Giardino.

Appartement Camino (4 slaapplaatsen, 62 m² - 2 kamers en 1 badkamer. Air conditioning). Het bevindt zich op de eerste verdieping van Casa Villa en heeft de meest panoramische positie, met het grootste aantal ramen die uitkijken op de vallei en de omringende heuvels. Het bestaat uit een tweepersoonskamer en een dubbele kamer, zitkamer met grote open haard, TV, badkamer met douche, keuken met vaatwasser, wasautomaat, electrische oven en koelkast. Het appartement beschkt over een privé-buitengedeelte met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Parkeenplats. Het pzwembad bevindt zich op ongeveer 200 mt. en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

Appartement Giardino (4+2 slaapplaatsen, 150 m² - 2 kamers, slaapbank en 2 badkamers). Het bevindt zich op de begane grond van Casa Villa en geniet van een schitterend uitzicht over de omliggende heuvels. Het bestaat uit een tweepersoonskamer en een dubbele kamer, zitkamer met TV en tweepersoonsslaapbank, twee badkamers met douche, kelder en ruime keuken met open haard. De keuken van 40 m², is uitgerust om plaats te bieden tot 20 personen. Het appartement is voorzien van een vaatwasser, koelkast, electrische oven en wasautomaat. Buiten bevindt zich de privι-tuin met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Gereserveerde parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 200 meter en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

Appartement Piccolo (2+2 slaapplaatsen, 47 m² - 1 kamer, 1 tweepersoonsslaapbank en 1 badkamer. Air conditioning). Een heerlijk appartement op de begane grond van Casa Villa. Het bestaat uit een tweepersoonskamer, zitkamer met kleuren TV, keuken, badkamer met douche. Het appartement beschikt over een wasautomaat, vaatwasser, koelkast en gecombineerde oven (electrisch en magnetron). Buiten bevindt zich de privé-ruimte met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Gereserveerde parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 200 meter en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

Appartement Piccionaia (6 slaapplaatsen, 96 m² - 3 kamers en 2 badkamers. Air conditioning). Het appartement Piccionaia bevindt zich op de eerste verdieping van Casa Villa en geniet van een prachtig uitzicht op de omringende heuvels en de vallei van de Arno. Het bestaat uit twee tweepersoonskamers en een kamer met twee éénpersoonsbedden, zitkamer met televisie, twee badkamers met douche, keuken met vaatwasser, wasautomaat, electrische oven en koelkast. Het appartement beschikt over een privé-buitenruimte met stoelen, tafel, parasol en barbecue. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 200 meter en is bereikbaar via de straat of een pad tussen de olijfbomen.

FIENILE (4+2 slaapplaatsen, 125 m² - 2 kamers, slaapbank en 2 badkamers. Air conditioning). Deze hooiberg bevindt zich aan de voorkant van het Casa Villa en is gerestaureerd, een onafhankelijke eenheid van prestige verkregen op twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de tweepersoonskamer, twee badkamers met douche, een kleine bergkast met wasautomaat en een grote ruimte waar de eetkamer en de kookhoek verbonden zijn met de zitkamer door middel van een grote boog. De keuken beschikt over een vaatwasser, koelkast, gecombineerde oven (electrisch en magnetron). In de zitkamer, met TV, kan de bank uitgeklapt worden tot een handige tweepersoonsslaapbank. Op de hoogste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met twee enkele bedden. Buiten, heeft men de beschikking tot een privι-tuin met stoelen, tafel, gazebo, barbecue en privι-parkeerplaats. Het zwembad bevindt zich op ongeveer 300 meter en is bereikbaar via de straat of langs een pad.

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
5 dagen
Villa Antica (34 bedden)6525 €7425 €8150 € 8150 €7425 €6525 €10267 €8150 €
Villa Antica (34+8 bedden)7325 €8225 €8950 € 8950 €8225 €7325 €10950 €8950 €
Villa Antica Camino (4 bedden)725 €825 €950 € 950 €825 €725 €1125 €950 €
Villa Antica Casa Villa (16 bedden)3150 €3650 €3950 € 3950 €3650 €3150 €4725 €3950 €
Villa Antica Casa Villa (16+4 bedden)3550 €4050 €4350 € 4350 €4050 €3550 €5125 €4350 €
Villa Antica Fienile (4 bedden)975 €1125 €1275 € 1275 €1125 €975 €1575 €1275 €
Villa Antica Fienile (4+2 bedden)1175 €1325 €1475 € 1475 €1325 €1175 €1775 €1475 €
Villa Antica Fonte Lecceta (2 bedden)775 €850 €900 € 900 €850 €775 €1050 €900 €
Villa Antica Fonte Lecceta (2+2 bedden)975 €1050 €1100 € 1100 €1050 €975 €1250 €1100 €
Villa Antica Giardino (4 bedden)850 €1000 €1150 € 1150 €1000 €850 €1300 €1150 €
Villa Antica Giardino (4+2 bedden)1050 €1200 €1350 € 1350 €1200 €1050 €1500 €1350 €
Villa Antica Piccionaia (6 bedden)1075 €1200 €1300 € 1300 €1200 €1075 €1575 €1300 €
Villa Antica Piccolo (2 bedden)575 €625 €675 € 675 €625 €575 €800 €675 €
Villa Antica Piccolo (2+2 bedden)775 €825 €875 € 875 €825 €775 €1000 €875 €
Villa Antica Villa Lecceta (12 bedden)1625 €1800 €2025 € 2025 €1800 €1625 €2800 €2025 €
7 dagen
Villa Antica (34 bedden)7352 €8206 €9105 €11323 €9105 €8206 €7352 €11323 €9105 €
Villa Antica (34+8 bedden)8472 €9326 €10225 €12443 €10225 €9326 €8472 €12443 €10225 €
Villa Antica Camino (4 bedden)827 €915 €1076 €1266 €1076 €915 €827 €1266 €1076 €
Villa Antica Casa Villa (16 bedden)3570 €3990 €4410 €5250 €4410 €3990 €3570 €5250 €4410 €
Villa Antica Casa Villa (16+4 bedden)4130 €4550 €4970 €5810 €4970 €4550 €4130 €5810 €4970 €
Villa Antica Fienile (4 bedden)1103 €1266 €1424 €1772 €1424 €1266 €1103 €1772 €1424 €
Villa Antica Fienile (4+2 bedden)1383 €1546 €1704 €2052 €1704 €1546 €1383 €2052 €1704 €
Villa Antica Fonte Lecceta (2 bedden)885 €945 €1003 €1167 €1003 €945 €885 €1167 €1003 €
Villa Antica Fonte Lecceta (2+2 bedden)1165 €1225 €1283 €1447 €1283 €1225 €1165 €1447 €1283 €
Villa Antica Giardino (4 bedden)945 €1107 €1266 €1477 €1266 €1107 €945 €1477 €1266 €
Villa Antica Giardino (4+2 bedden)1225 €1387 €1546 €1757 €1546 €1387 €1225 €1757 €1546 €
Villa Antica Piccionaia (6 bedden)1202 €1339 €1477 €1772 €1477 €1339 €1202 €1772 €1477 €
Villa Antica Piccolo (2 bedden)685 €706 €739 €885 €739 €706 €685 €885 €739 €
Villa Antica Piccolo (2+2 bedden)965 €986 €1019 €1165 €1019 €986 €965 €1165 €1019 €
Villa Antica Villa Lecceta (12 bedden)1794 €2005 €2268 €3134 €2268 €2005 €1794 €3134 €2268 €
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten