Landhuis Chianti

Appartement in landhuis met 6 slaapplaatsen in de florentijnse Chianti, in Tavarnelle Val di Pesa (Florence). Zwembad, internetverbinding, air conditioning. Manege, golfclub en tennisbanen op enkele kilometers.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Gebied:
Chianti

Plaats:
Tavarnelle Val di Pesa (Florence)

Personen:
6

Landhuis Chianti
Landhuis Chianti

Beschrijving

Het vakantie-landhuis bevindt zich in de florentijnse Chianti, in Tavarnelle Val di Pesa, in de provincie Florence, halverwege de leliestad en Siena. Omringd door een compleet omheinde tuin van ongeveer 1000 m², biedt het landhuis een schitterend uitzicht over het omringende landschap. In de tuin bevindt zich het privé-zwembad (10x5 m; diepte: 1,00-1,60 m), ingericht met ligbedden en gereserveerd voor het exclusief gebruik van de gasten. Tevens in de tuin bevinden zich de benodigdheden voor de barbecue. Het buitengedeelte is ingericht met tafel en stoelen om buiten te eten. Het landhuis is een optimale uitgangsbasis om de gehele regio van de Chianti, Florence, Siena en andere belangrijke kunststeden van Toscane te bezoeken.

Indien nodig, kunnen de gasten zich wenden tot de eigenaars van de villa, die in de omgeving wonen.


Inrichting

Het huurappartement bevindt zich op de eerste verdieping, voorziet van een eigen ingang en biedt plaats aan 6 gasten in 2 tweepersoonskamers en 1 kamer met twee enkele bedden, en heeft 2 badkamers.

Het appartement bestaat uit studio, woonkamer met open haard, kookhoek en eetgedeelte, een kamer met twee verenigbare éénpersoonsbedden, twee tweepersoonskamers en twee badkamers.Accessoires en faciliteiten

Het landhuis is voorzien van een zwembad, barbecue, internetverinding, air conditioning, DVD speler, magnetron, electrische oven, vaatwasser, wasautomaat, kinderbed en privé-parkeerplaats.
Een huishoudelijke hulp is op verzoek beschikbaar.

In Tavarnelle Val di Pesa, op 1 kilometer van het landhuis, bevinden zich allerlei soorten winkels en faciliteiten.
Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Florence (30 km).
Op ongeveer 50 meter van het landhuis bevinden zich tennisbanen.
Manege op 1 kilometer en golfclub op 20 kilometer van de woning.

 

Huurprijzen

 jan-marapr-aprmei-mayjuni-augsep-octnov-deckerstmispasen
3 dagen
Colonica Chianti ( 6 bedden )      810  
7 dagen
Colonica Chianti ( 6 bedden )1620 2430 2498 2835 2700 1620 1485 2700
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten