Landhuis Mugello

Landhuis met zwembad voor vakanties in Londa (Florence), in de Mugello en op enkele kilometers van het Nationale Park van de Casentinese Bossen. 10/14 slaapplaatsen, appartement uitgerust voor mensen met een handicap, internet, mountainbike verhuur, kookcursussen, trekking. Golfclub en manege in de omgeving.

Accommodatie:
Landhuis

Gebied:
Mugello

Plaats:
Londa (Florence)

Personen:
10/14

Landhuis Mugello
Landhuis Mugello

Het landhuis (10+4 slaapplaatsen) is gelegen op de heuvels van noord-oostelijk Toscane, op een kruispunt van drie belangrijke valleien: de Mugello, de Valdisieve en het Casentino. In de omgeving van het gebouw strekt zich het Nationale Park van de Casentinese Bossen uit en het historische centrum van Florence bevindt zich op slechts 35 kilometer. Bovendien bevinden zich in de nabijheid andere belangrijke artistieke, historische en culturele belangrijke centra: het heiligdom van Chiusi della Verna, waar San Francesco van Assisi de stigmaten ontving, de hermitage van Camaldoli, het kasteel van Poppi, enkele kastelen van de Medici en oude kerken.

De liefhebbers van winkelen kunnen daarentegen profiteren van de nabijgelegen outlet, op enkele kilometers van het gebouw.

Aangename excursies te voet, te paard of op de mountainbike kunnen gemaakt worden langs de talrijke paden die het gebouw omringen.

Gebouwd op de resten van een oude middeleeuwse toren, is het landhuis onderverdeeld in drie appartementen ingericht in een rustieke stijl, die vloeren in cotto en plafonds met houten balken heeft. Eén van de appartementen is ingericht voor mensen met een handicap.

Rondom het gebouw strekt zich een tuin uit, waarin zich het zwembad bevindt, ingericht met tafels, ligbedden en parasols. Het landhuis is voorzien van Wi-Fi internetverbinding en TV. Er worden kookcursussen georganiseerd, rondleidingen naar het Nationale Park van de Casentinese Bossen en rondleidingen naar de kelders van de Chianti en de olijfpersinstallatie. Tegen betaling is het mogelijk gebruik te maken van een kok, een dagelijkse schoonmaakservice, transfer van/naar de luchthavens en de hoofdtreinstations en mountainbike verhuur.

De gasten kunnen tevens de produkten van het agrarisch bedrijf proeven, zoals extra vergine olijfolie, fruit en groenten.

In de nabijheid een golfclub en een manege.

Het landhuis (5 tweepersoonskamers, 2 tweepersoonsslaapbanken en 4 badkamers) is verdeeld over drie appartementen met een eigen ingang en privé-buitengedeelte, die niet apart worden verhuurd. In totaal bestaat het landhuis uit: 3 zitkamers (waarvan twee met tweepersoonsslaapbanken en één met een kookhoek), 2 keukens, 5 tweepersoonskamers en 4 badkamers met douche (waarvan één toegankelijk voor mensen met een handicap).

 

Huurprijzen

 jan-marapr-mayjuni-junjuli-augsep-sepoct-deckerstmispasen
3 dagen
Colonica Mugello (10+4 bedden)      2750  
7 dagen
Colonica Mugello (10+4 bedden)2500 3200 4000 4500 4000 2500 5000 3200
Informatie

    

Ik zou tevens graag verdere informatie ontvangen over andere huizen

(*) Vereisten