Landhuis Borgo

Vakantiehuis “Il Borgo” (10 slaapplaatsen). Het vakantie huis “Il Borgo” bevindt zich in een klein middeleeuws dorpje, in het landschap van Toscane, op ca. 5 km afstand van Montanione en op 20 km afstand van San Gimignano, 25 km van Volterra, 45 km van Florence.

Accommodatie:
Landhuis met zwembad

Gebied:
Platteland van Empoli

Plaats:
Montaione (Florence)

Personen:
10

Landhuis Borgo
Landhuis Borgo

Het landhuis (10 slaapplaatsen) ligt bedolven onder het groen van het toscaanse platteland, in een klein middeleeuws dorpje niet ver van veel van de belangrijkste artistieke en culturele centra van de regio. Het gebouw is omringd door een tuin, uitgerust met tuinmeubels en onderverdeeld in 2 vakantiewoningen met gescheiden ingangen: de grootste vakantiewoning kan 6 personen ontvangen, terwijl de kleinste beschikt over 4 slaapplaatsen. De twee vakantiewoningen kunnen communicerend worden en verhuurd worden aan één groep van 10 personen. De vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien (satelliet tv, verwarming, koelkast, oven, vaatwasser, stereo). Beschikbaar voor de gasten: het zwembad (8x4), gelegen op een panoramisch punt aan de achterkant van het landhuis, de ligweide, telefoon, internet verbinding en wasserijruimte met alle benodigdheden om te strijken. Op enkele honderden meters van het landhuis bevinden zich een bar/restaurant en een klein winkeltje. Winkels en andere faciliteiten bevinden zich in Montaione (5 km.). Op 7 km. van het landhuis biedt het thermale water van Gambassi Terme aangename momenten van relax. Voor de liefhebbers van golf, bevindt zich de golfbaan van Castelfalfi op slechts 10 kilometer van de vakantiewoningen. Alle meest belangrijke plaatsen van Toscane, artistiek en cultureel gezien, zijn gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Afstanden: San Gimignano 20 km. - Certaldo 15 km. - Volterra 25 km. - Siena 50 km. - Florence 50 km. - Pisa 50 km.

Het landhuis (5 kamers en 3 badkamers) is verdeeld over twee vakantiewoningen met onafhankelijke ingang en geplaatst op twee niveaus. De grootste vakantiewoning bestaat uit een eetkamer/volledig uitgeruste keuken, zitkamer met open haard, 1 tweepersoonskamer met open haard, nog 2 tweepersoonskamers en 2 badkamers met douche. De kleinste vakantiewoning bestaat uit een keuken, 1 tweepersoonskamer, 1 kamer met twee éénpersoonsbedden en 1 badkamer.
 

 

Huurprijzen

 jan-marapr-aprmei-mayjuni-augsep-sepoct-octnov-deckerstmispasen
7 dagen
Farmhouse Il Borgo1215 �1365 �1875 �2090 �1875 �1365 �1215 �2090 �2090 �
Informatie